![]() |
certyfikat. - Wersja do druku +- Forum Polskich Bonsaistów (http://bonsaiforum.pl) +-- Dział: DLA ZAREJESTROWANYCH (http://bonsaiforum.pl/forum-4.html) +--- Dział: Bonsai Coffee (http://bonsaiforum.pl/forum-13.html) +--- Wątek: certyfikat. (/thread-1523.html) |
certyfikat. - peper50 - 09-18-2012 Jak przeczytałem treść tego certyfikatu to trochę się zdziwiłem ;/... trzy błędy ortograficzne na dyplomie? :/ Jak to możliwe? Chyba, że ja coś źle widzę... Re: certyfikat. - Przemek R. - 09-18-2012 Pewnie jest podrobiony - Marek słabo zna angielski :lol: Re: certyfikat. - Przemek R. - 09-18-2012 Przemek R. napisał(a):Pewnie jest podrobiony - Marek słabo zna angielski :lol: PS - ja doliczyłem się np błędu w nazwisku i nie tylko. Re: certyfikat. - peper50 - 09-18-2012 Zamiana y na j i odwrotnie jest dopuszczalna... certyfikat. - sabamiki - 09-18-2012 trzeba się cieszyć że nie jest cały po japońsku :wink: najważniejsze jest to o czym on zaświadcza i kto się pod nim podpisał ! w ogóle nie rozumiem po co ten temat Re: certyfikat. - Bolas - 09-18-2012 Polacy dobrze po polsku nie potrafią a wy chcecie żeby Japończyk po angielsku błyszczał. Dajcie spokój. Re: certyfikat. - peper50 - 09-18-2012 sabamiki napisał(a):trzeba się cieszyć że nie jest cały po japońsku :wink: Gdyby był poprawnie napisany po japońsku to osobiście wolałbym taki niż z błędami po polsku czy angielsku... To świadczy o kimś kto wystawia certyfikat, poza tym to właśnie jest certyfikat-dokument a nie list ![]() ![]() A temat Sebastianie dlatego, że jest to dział Coffee i możemy sobie gadać od błędów ortograficznych w certyfikatach po eutanazję ![]() Bolas napisał(a):Polacy dobrze po polsku nie potrafią a wy chcecie żeby Japończyk po angielsku błyszczał. Oj Bolku zgadzam się w stu procentach ![]() Znalazłem coś "śmiesznego" więc postanowiłem się podzielić ![]() ![]() certyfikat. - daniel j - 09-19-2012 a co WYsie bykow krowow cepiota a kogo to interesje dyplom jest jest Kwasniewski studia mo , mo a Walesa , matore mo tyz mo a co a jak WOM skoda to jorz innao sprawa :mrgreen: :lol: Re: certyfikat. - Bolas - 09-19-2012 Patrzta na swojaków i podziwiajta: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U-FdWnbRAOI[/youtube] certyfikat. - peper50 - 09-20-2012 Hehe dwa ostatnie komentarze mnie zmiażdżyły xD. Już się nie pokazuję ![]() Pozdrawiam. certyfikat. - kosmo - 09-20-2012 Ktoś kiedyś powiedział,że certyfikaty od mistrzów bonsai otrzymują osoby,których mistrz już nie chce widzieć na szkółce..... :? certyfikat. - sabamiki - 09-20-2012 kto tak powiedział?? Re: certyfikat. - peper50 - 09-20-2012 sabamiki napisał(a):kto tak powiedział?? Ktoś! certyfikat. - Przemek R. - 09-21-2012 Pewnie zazdrosna jakaś osoba - o to, że sama nie dostała ? Śmiechowy temat założyłeś. Ubaw po pachiiii Re: certyfikat. - iwan622 - 02-17-2013 jak można zdobyć jakiś certyfikat ? certyfikat. - ZKM - 02-17-2013 jakiś to mogę załatwić za 2 stówki. Dajesz 200pln i sam se wypełniasz na co chcesz, proponuję na początek certyfikat kosmonauty. i se latasz po niebie jak ptak Re: certyfikat. - iwan622 - 02-18-2013 ale ja poważnie pytam czy są to jakieś specjalne szkolenia ? Re: certyfikat. - Przemek R. - 02-18-2013 możesz uzyskać certyfikat w Warszawskiej Szkole Bonsai, że odbyłeś kurs z cyklu kilkunastu zajęć odnośnie hodowli drzewek bonsai, pielęgnacji, formowania itp. Ten certyfikat nie daje Ci tytułu naukowego itp itd. Jest to tylko zaświadczenie, że uczestniczyłeś w takiej szkole i zajęciach oraz , ze ją ukończyłeś. Re: certyfikat. - Bolas - 02-18-2013 Kolego nie certyfikaty się liczą bo z nimi nie wiele zrobisz a twoje realne umiejętności. Najlepszym certyfikatem są nagrody i nominacje na największych wystawach. certyfikat. - Włodzimierz Pietraszko - 02-19-2013 Przepraszam Przemku, że będę znów w tej kwestii upierdliwy ale co to jest według ciebie HODOWLA BONSAI? Czy w Warszawskiej Szkole Bonsai prowadzone są prace nad genetyką roślin i tworzone są nowe odmiany bonsai? Re: certyfikat. - Przemek R. - 02-19-2013 Włodzimierz Pietraszko napisał(a):Przepraszam Przemku, że będę znów w tej kwestii upierdliwy ale co to jest według ciebie HODOWLA BONSAI? Czy w Warszawskiej Szkole Bonsai prowadzone są prace nad genetyką roślin i tworzone są nowe odmiany bonsai? Fakt, że upierdliwośc jest zasadna. Chodziło mi o uprawianie, pielęgnację pod pojęciem hodowla. Nad genetyką jeszcze nie pracowlaiśmy w WSB ![]() |