![]() |
Warsztaty Akademii Bonsai we Wrocławiu 19.11.2006r - Wersja do druku +- Forum Polskich Bonsaistów (http://bonsaiforum.pl) +-- Dział: DLA ZAREJESTROWANYCH (http://bonsaiforum.pl/forum-4.html) +--- Dział: Wystawy i spotkania (http://bonsaiforum.pl/forum-11.html) +--- Wątek: Warsztaty Akademii Bonsai we Wrocławiu 19.11.2006r (/thread-95.html) |
Warsztaty Akademii Bonsai we Wrocławiu 19.11.2006r - wog - 11-21-2006 z ziemii i nieba bylismy podgladani podczas naszych wypocin ![]() ![]() - wog - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - wog - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - wog - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - wog - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - wog - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam mam nadzieje ze ktos dokleji jeszcze jakies zdjecia, a Ci ktorzy ogladaja dojada na nastepne warsztaty. - herbata68 - 11-21-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bolas - 11-21-2006 Troszke bardziej uporządkowana wersja wydazeń. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać w poprzednich postach roślin było naprawde dużo ale niestety wcześniejszy wyjazd nie pozwolił mi nacieszyc obiektywu reszta roślin. Mam nadzieje ze ktos to uzupełni. - wog - 11-21-2006 prosze wybaczyc w moich postach nie chodzi mi o pokazanie ewolucji rosliny-bardziej atmosfery,zapalu na twarzach,wiec obawiam sie ze nie beda one(moje relacje)nigdy uporzadkowane perfekcyjnie jest to moja forma reportarz,a nie dokumentaji - piotrek1979 - 11-24-2006 Moim zdaniem najpiękniejszym drzewkiem była sosenka z szpiczastym jinem w drewnianej skrzynce przy której pracował Tomek Rolny. Ale i modrzewiki zasługują na uwagę - Jacek Grzelak - 11-24-2006 Tak to prawda , jadnak sosna Tomka jest już niemal w fazie końcowej , pracuje on nad nią nie od dziś , na tych warsztatach robił jedynie poprawki , a pozostałe , lub większość pozostałych roślin jest formowane poraz pierwszy ![]() - AdamJonas - 11-25-2006 Widać, że było fajnie ![]() Wog, Bolas miał chyba na myśli co innego... Strasznie ciężko sie ogląda i czyta takie szeeerooookieeeeee posty. - wog - 11-25-2006 nie znam sie na komputerach, ale nastepnym razem napewno sie postaram zrobic to inaczej , wezej i bardziej scisle ,nie bardzo potrafie to poskladac (szczerze- tez nie podoba mi sie ta szeroka forma)ale w koncu na bledach sie uczymy,wyciagne z tego wnioski. - MarcinM - 11-26-2006 A czy nie wystarczy po każdym "linku" dawać enter? WOG jeśli możesz to edytuj swój post. - Jacek Grzelak - 11-26-2006 Nie rozumiem o co cały ten krzyk , u mnie jest wszystko oki , może chodzi o ustawiaenia rozdzielczości , ja mam foty na całym ekranie i nie muszę przesówać myszą , bo pewnie o to wam chodzi :roll: :?: MOD: Koledzy to ma być relacja a nie wasze przemyslenia na temat jak wklejać zdjęcia i o co komu chodziło. Prosze o tym nie zapominać. |