Szukam ludzi z ok. Torunia - Wersja do druku +- Forum Polskich Bonsaistów (http://bonsaiforum.pl) +-- Dział: DLA ZAREJESTROWANYCH (http://bonsaiforum.pl/forum-4.html) +--- Dział: Bonsai Coffee (http://bonsaiforum.pl/forum-13.html) +--- Wątek: Szukam ludzi z ok. Torunia (/thread-971.html) |
Szukam ludzi z ok. Torunia - kubik1985 - 07-13-2010 Szukam bonsaisów z okolic torunia w celu wspólnych spotkan, w przyszłości może założenia klubu. Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - kubik1985 - 07-20-2010 widze ze chyba nieznajde Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 12-04-2011 Trochę późna odpowiedź, ale... Jestem z Włocławka i chciałbym rozpocząć przygodę z Bonsai. Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - daniel j - 12-04-2011 w Toruniu jest tam gość on chyba ma radio z ryjem moze on :mrgreen: Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - pyrek - 12-11-2011 no wkońcu przydałoby się w kuj-pom zlepić jakąś grupkę zapaleńców. Ja jestem z Bydgoszczy dokładniej fordon więc od strony Torunia Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 12-11-2011 W Bydgoszczy mam rodzinkę Mieszkają na Kapuściskach. Kawałek na Fordon Masz jakieś drzewka :?: Pokaż fotki Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Roman Chmielewski - 12-12-2011 może Inowrocław, choć jest z tym mały problem, ponieważ większość czasu przebywam w W-wie Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - jacek8001500 - 03-26-2012 Witam, jestem z Torunia, zaczynam bawić się w bonsai. na razie jestem na etapie zbierania materiałów na przyszłe bonsai. chętnie bym pogadał na temat tego hobby Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 03-26-2012 Również chętnie wymienię się uwagami. Spotkanie pewnie ciężka sprawa, ale może jakiś czat? Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Bartoszkubik - 04-18-2012 Witam wszystkich ! To ja założyłem ten post, zmieniłem nica bo tamtego zapomniałem po za tym długo mnie tu nie było.Jestem z Małej Nieszawki 6km od toronto. Zamiast chata proponowałbym facebooka. pozdrawiam Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 04-19-2012 Szukałem Cie na FB, ale nie udało się Napisz do mnie. Jestem z Włocławka. Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Bartoszkubik - 04-19-2012 A nie chciałbym odwiecznego podziału na Bydgoszcz i Toruń Sztuka ta nie wymaga podziału Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 04-19-2012 A o Włocławku jak zawsze się zapomina ;( Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Bartoszkubik - 04-21-2012 hehe Włocławek jest poza odwieczna wrogoscia ale jest zawsze mile widziany Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - pyrek - 04-27-2012 Nie żywie wrogości Ja jestem z Fordonu w Bydgoszczy więc do Torunia niedaleko. Fajnie bybłoby stworzyć choc mały krąg zainteresowanych z Kuj-pom. Musiałby ktoś wyjść z inicjatywą , najlepiej jak ma do tego warunki - działka , ogródek etc..i nawołać ludzi. Ja współdziele działkę z bratem i niestety na niej rządzą dzieciaki (ja mam 2 , brat też) sam juz nie wiem gdzie sie podziać :wink Warto pomyśleć i np. nie jeżdzic na wykopki samemu (automatycznie powiększymy operacyjną znajomość terenu 8) ), czy też na małe zakupy choćby do ogodów bonsai w Wawie. No ale wszystko zalezy od nas panowie. Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 04-28-2012 Ja generalnie jestem otwarty na propozycje Już, któryś raz podchodzę do bonsai i myślę, że tym razem się uda Zwłaszcza jeżeli stworzymy koalicję Niestety nie dysponuje działką... Ani domkiem na wsi Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Bartoszkubik - 05-04-2012 Ja posiadam dom ,niestety dziele go z rodzicami:/ ale cos by sie wymyslilo. Szukam ludzi z ok. Torunia - suqub - 04-27-2014 Ponawiam temat Czy ktoś z tej dziury (jeżeli chodzi o Bonsai) jest zainteresowany spotkaniem się :?: Szukam ludzi z ok. Torunia - Błaniu - 05-16-2014 Hej... Ja jestem z Piotrkowa Kujawskiego. Wpadł mi taki pomysł, bo widzę, jest ktoś z Bydgoszczy, z Torunia i z Włocławka... Może byśmy się wspólnie zasadzili się (idealny dobór słowa ) na jakieś warsztaty np.: w Akademii Bonsai. Patrzyłem, że jeszcze nie ma z góry podanych terminów ale jakby było z pięć osób to pewnie można by się dogadać z szefostwem... i byłyby takie warsztaty grupy, nazwijmy to kujawskiej. Co Wy na to? Nie mówię, że dzisiaj czy jutro ale tak w perspektywie kilku tygodni może udałoby się nam zgrać w jakiś weekend? Nie wiem jak Wy ale ja jestem żółtodziobem,i może nie spoglądam na sytuację zbyt obiektywnie. Jednak na takich warsztatach moglibyśmy się sporo nauczyć, poznać i co równie ważne zdobyć jakieś fajne sadzonki bo z tego co wiem to koło akademii jest od razu szkółka z prebonsai'ami. Jestem ciekaw Waszych opinii co do pomysłu. Pozdrawiam Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - Goofy1985bk - 12-04-2016 Ponowie temat czy ktos jest aktywny w temacie . Okolice kujawsko pomorskie Szukam ludzi z ok. Torunia - Goofy1985bk - 09-14-2017 Witam interesuj cie jeszcze bonsai? Szukam ludzi z ok. Torunia - Goofy1985bk - 10-02-2017 ponowie pytanie: jest ktos z okolic Torunia? Re: Szukam ludzi z ok. Torunia - pyrek - 10-02-2017 Można coś wymyśleć, pogadać...ktoś musiałby zaproponować miejsce i czas . |