Przedstawiam Wam, mojego jałowca pospolitego. Nad rośliną pracuję już ok 1,5 roku na zdjęciach widać jak się powoli zagęszcza. W tym roku można było ją zobaczyć na wystawie na Litwie.
Bardzo fajna roślina. Widziałem ją już na jakimś forum i powiem Ci nie słuchaj tych co mówią, że masz procę. Takie posty tam widziałem. Pełny natural. Gratulacje. Wrzucam fotki podobnych roślin, gdzie w podobnym stylu wykorzystano dwie mocne gałęzie i na nich zbudowano korone.
Witam, miałem okazje widzieć to drzewo na żywo. Bardzo ładny jałowiec, szczegóły do dopracowania, konary w dół, dużo małych chmurek, dwie głowyi "lżejsza" donica. Ja bym zrobił tak:
lub tak:
A jeszcze jedno czy mógłbyś zamieścic zdjęcie tyłu, tam też wyglądał bardzo interesująco, być moze to jego przyszłość...?
witam, tak wyglada tyl rosliny, ciekawe shari, jednak mnjej ciekawe nebari. Jesli chodzi o przyszlosc rosliny na jesieni planuje obnizyc pierwsza prawa galaz, oraz lekko pierwsza lewa. Jesli chodzi o donice to moim zdaniem ta pasuje calkiem dobrze i w najblizszym czasie raczej nie planuje jej zmiany. pozdrawiam
dzisiaj mialem troche czasu i wprowadzilem lekkie modyfikacje