• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polska Narodowa Wystawa Bonsai - kto to ma organizować?
...zaczynam powoli wycofywać z czynnego brania udziału w wystawach i właśnie to polskie piekiełko jest tego powodem. Sztuka bonsai stała się moim stylem życia, pod bonsai ustalam cały roczny plan. Nigdy nie robię sobie wakacji bo rośliny w tych miesiącach są najważniejsze. Na każdych forach gdzie jestem zalogowany, przekazuję całą swoją wiedzę najlepiej jak potrafię nikomu nigdy nie odpowiedziałem opryskliwie i z pogardą, że ma ch... y nie materiał itp. Ale dzisiaj ch... mnie trafił. W tych wszystkich postach adwersarzy PAB jest tyle niesprawiedliwości, czuję się bardzo obrażony. I powiem to szczerze wszystkim forowym teoretykom, że w dupie byli i gówno widzieli, gdy ja i koledzy PAB dawniej KBP na własnych barkach kilkanaście jak nie kilkadziesiąt ton wnosili na zamek książ by zainstalować wystawę, aby taki cwaniak jeden z drugim mógł zobaczyć co to jest bonsai. Więc panowie zaglądacie tu aby się nauczyć,proszę bardzo ja odpowiem na wszystkie pytania, na ile wiedzy mi starczy. A jak coś nie leży na "wątrobie" to powiem tak po polsku wy.....p... jest wiele innych for gdzie możecie błysnąć swoją wiedzą i niewiedzą tam może się nauczycie pewnej ogłady i pokory do natury bo w bonsai to WABISABI jest najważniejsze ci pojęli tą sztukę to wiedzą co to znaczy....
ps.
do moderatora proszę o nie zmieniania tekstu...
pozdrawiam RB
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości