• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polska Narodowa Wystawa Bonsai - kto to ma organizować?
Panowie szkoda odpowiadać na zaczepki ludzi, którzy tylko szukają sensacji i możliwości uderzenia w osobowość przez internet. Taka mentalność, potrafić wszystko zrobić lepiej do momentu kiedy sam się nie weźmie za organizację,
ale w kilku przypadkach nie mogę tego przemilczeć
Cytat:Pan Pietraszko nie dał rady zorganizować 2-dniowej wystawy , a pan Czerniachowski z powodzeniem organizuje 5 dni wystawy.....hmmm........może czas wymienić prezesa???
Panie KOSMO czy Pan zdaje sobie sprawę co to jest organizacja wystawy.
Panie KOSMO , Piotr Czerniachowski organizuje wystawę z powodzeniem ale zadaj sobie pytanie kto wypracował podstawowe fundamenty do organizacji wystawy w Książu swoja ciężka pracą zaangażowaniem przez wiele lat co za tym idzie odzew w świecie bonsai czego dowodem była organizacja EBA w Książu, która zawsze jest miło wspominana przez bonsaistów z Europy, a dzięki stowarzyszeniu takim jak PAB będzie się odbywać za rok we Wrocławiu i gwarantuję Panu, że pan Pietraszko i ludzie, którzy poświęcają swój cenny czas zrobią to w pełni profesjonalnie pod każdym względem. ALE OCZYWIŚCIE BĘDZIE ZAWSZE ALE...dla tych co mogą tylko coś powiedzieć przez internet.
Przyjmij do wiadomości, że organizacja wystawy nie polega na rozłożeniu kilku stołów i postawieniu roślin, że w wielu przypadkach są rzeczy na które organizatorzy nie maja wpływu i tak właśnie miało to miejsce w tegorocznej wystawie.
Cytat:Zabieram głoś ponieważ powyższa wypowiedź kolegi Malawskiego przebiła wszystko co dotychczas było mi dane tu przeczytać.
Tyle impertynencji i nadęcia, tyle jadu , nienawiści i obelg jeszcze nie słyszałem.
Co też kolega Malawski ma do Panów Kaczyńskiego i Maciarewicza w temacie "bonsai" trudno zgadnąć, ale skoro już, to sam bije ich na głowę.
Ja nie dziwie się wcale Malawskiemu przez wiele lat poświęceń, właśnie Michała, Włodka Pietraszko i wielu innych chłopaków nagle ktoś zaczyna ich obrażać prowokować, nie przedstawiając żadnych konstruktywnych argumentów czego tak na prawdę chce osiągnąć w ten sposób lub kto chce za pomocą właśnie takich osób coś osiągnąć.
Chyba sam by się Pan zdenerwował jeśli po wielu latach ciężkiej pracy w propagowaniu sztuki bonsai ktoś w łatwy sposób przywłaszcza sobie zasługi czy nazwę NARODOWA WYSTAWA
Panie mariuszku_83 niech Pan coś w końcu zadziała bo Pana niemoc jest już naprawdę śmieszna i aż się chce powiedzieć DO DZIEŁA W REALNYM ŚWIECIE.
pozdrawiam Maciek Pyk
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości