• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wystawa KBP Kraków 2012 - relacja
Witam
Masz rację. Jako młody adept tej sztuki zlekceważyłem całą otoczkę w jakiej prezentowane były drzewa koncentrując się jedynie na nich. Przyjechałem na wystawę bonsai, zrobiłem zdjęcia bonsai i tak je oceniałem. Może za mało koncentrowałem się na całym otoczeniu drzew. Mój błąd widzę w tym również, że powinienem dodać oprócz zdjęć samych roślin drugie całej kompozycji, aby móc oglądać i oceniać także ekspozycję roślin. Myślę, że Ty jako współorganizator mający pełną dokumentację zdjęciową uzupełnisz relację z wystawy pod tym względem.
Cieszę się, że zwróciłeś mi uwagę na braki w mojej relacji abym mógł w przyszłości nie popełniać tego błędu (jeśli rośliny będą tak prezentowane).
(Tak jak też wspominałem mój aparat nie dawał rady w tamtych warunkach i nawet jakbym chciał to takich zdjęć jakie zrobił Pan Seklecki bym nie zrobił.)

Pozdrawiam i dziękuję za słowa konstruktywnej krytyki (Michał ja z tego kwasu robić nie będę)
Rafał Wodzicki
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.niwaki.com.pl">www.niwaki.com.pl</a><!-- w -->
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości