• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trójeczka - Modrzew
Przemku szczerze mówiąc miałem początkowo podobne wrażenie , patrząc na zdjęcie i nieco mnie to zdziwiło , bo na żywca wydawało mi się OK. Zatem dlaczego wyszło tak na focie ? Po drobnej analizie , okazało się że zdjęcie robione jest ze zbyt małej odległości , na wysokości środka najwyższego drzewka i dlatego tak wyszło , niestety nie mam ani sprzętu , ani odpowiedniego oświetlenia , mało tego , nawet pomieszczenie w którym robione było zdjęcie jest zbyt ciasne .
Jednak nie wykluczam pewnych korekt , a wręcz jestem pewien konieczności ich przeprowadzenia po wybiciu pierwszych rozet wiosną , sam wiesz jak to jest z formowaniem modrych na golasa , zagęszczamy , skupiamy , a wiosną Confusedhock: jest za gęsto , ale ileż to wyciąć kilka słabszych gałązek :wink:
edit zapomniałem dopisać , donica jeszcze nie jest docelowa na pewno nie może być tak głęboka , zastanawiam się jeszcze czy będzie owal , czy prostokątna , jej faktura , wydaje mi się powinna być nieco nierówna , czyli na pewno nie tak gładka , kolor może i coś w ten deseń , ale jeszcze nie jestem przekonany . Ta donica jest zupełnie przypadkowa , po prostu miałem taką , a poprzednia się rozsypała na mrozie hmm klikówka , no ale i tak się zdarza
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości