• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polska Narodowa Wystawa Bonsai - kto to ma organizować?
mariuszek_83 napisał(a):Jesli wy nie jako pierwski to kto??? Jest jakieś inne zarejestrowane PAB w Polsce niż wy????
Przecież wy tych innych organizacji w Polsce nawet nie zapytaliście o jakiekolwiek zadanie!!!bo mieliście to gdzieś!!!

Jak widać poziom wiedzy jaki posiadasz na temat motywów powstania PAB jest zerowy ale czego można się spodziewać, Jak podejmowaliśmy decyzje o powstaniu PAB bonsai dla ciebie było niczym hodowanie pasikoników dla mnie w tej chwili.
Jesteś jak widać klinicznym przypadkiem wszechwiedzy o tematach kompletnie dla ciebie nieznanych ale najwięcej masz do powiedzenia. Mamy już w tym kraju stado trenerów kadry narodowej, specjalistów od formuły 1, rajdów samochodowych, tenisa ziemnego, skoków i biegów narciarskich oraz jednego guru od bonsai Mariuszka_83 - czyli Pana X którego nikt na oczy nie widział. Nie wspomnę o jego drzewach, których chyba nikt nie widział. Oj przepraszam masz świetnych doradców i opowiadaczy o historii PAB na podorędziu. Kilku z nich nawet to stowarzyszenie zakładało Big Grin Myślę, że na temat tragedii w Smoleńsku też masz jakąś gotową odpowiedź. Cóż

mariuszek_83 napisał(a):...odwołując wystawę niemal w ostatniej chwili można uznać za klapę organizacyjną co zresztą jest w stylu PAB-u. Zgadzam sie z Piotrem Kosmykiem, ze nie daliście rady i kolega Malawski nie potrafi przyjąć tego do wiadomości i broni się poprzez swoje agresywne uwagi co świadczy samo za siebie.
Wiesz co tu się z tobą zgadzam w 100% - dla mnie jest to porażka, blamaż, tragedia, klapa i jak tam jeszcze to nazwiesz ale przez ludzi twojego pokroju tak właśnie się stało. Zielonego pojęcia nie masz o organizacji wystawy co najwyżej wystawki na własnym balkonie.
Ty był byś dobry na mecenasa Kaczyńskiego i Macierewicza. Właśnie poprzedni zrezygnował. Dasz radę. Umiesz dużo gadać kompletnie bez sensu.
No i nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy Tanuki jeszcze istnieje?
Chociaż nie musisz mówić sam do Mikołaja zadzwonię i zapytam.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości