• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polska Narodowa Wystawa Bonsai - kto to ma organizować?
mariuszek_83 napisał(a):Jeśli nie ma formalnych praw i ograniczeń nikt nie zabroni organizować wystaw pod nazwą "Narodowa"
W sferze zwykłej i ludzkiej uczciwości nie pisałbym na Pana miejscu takich bzdur!
Jakie kluby zrzesza PAB? Czy ewentualnie klub "Tanuki" z Warszawy jest również zrzeszony w PAB-e?? NIech sie Pan nie trudzi w napisanie w odpowiedzi, bo pewnie nie!. Nie jesteście przedstawicielami kraju tylko swojej organizacji skupionej wokół Wrocławia, a to tylko dlatego, że jako pierwsi zarejestrowaliście swoją organizację żeby poczuć się "Narodową" i nic poza tym.
Nie wydaje mi się że jako pierwsi , jednak jako pierwsi w kraju PAB dążył do zrzeszenia z innymi organizacjami w Europie i na Świecie , co nieco kolidowało z oczekiwaniami innych organizacji w kraju i to był jeden z głównych powodów dla których powstała PAB .
Odpowiadając na kolejny zarzut , to ja jestem jednym z reprezentantów województwa Zachodniopomorskiego , a pośród członków ww. wymienionej PAB są reprezentanci niemal wszystkich województw w Polsce ( a może nawet wszystkich )
Tak więc dopraszam się uprzejmie , by kolega dokładniej przestudiował listę członków Polskiej Asocjacji Bonsai i zorientował się z jakiej części kraju dana osoba pochodzi .
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości