• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polska Narodowa Wystawa Bonsai - kto to ma organizować?
michalk napisał(a):Michał,

Natomiast jeśli ktoś kto jest właścicielem prywatnej firmy, która organizuje /organizowała wystawy próbuje mieć monopol na "narodowość" to chyba nie ten kierunek.

)

Człowieku proszę podaj mi gdzie zostało napisane, że Akademia Bonsai/Włodzimierz Pietraszko ma monopol na wystawy narodowe. Upatrzyłeś sobie Włodka jako cel ataków i tyle. On jest prezesem PAB, będzie nim jeszcze min 2 lata i całe szczęście bo inaczej dalej byli byśmy w epoce "bonsai łupanego" jak przed powstaniem PAB. Nie możesz tego przetrawić i tyle. Pół Polski z tego powodu cierpi od kilkunastu lat. Całe szczęście co raz więcej osób z całego kraju w końcu do nas dołącza stwierdzając jednoznacznie, że chyba za dużo słuchali o PAB z opowieści takich osób jak Ty. Takich osób których nikt nie przekona, że BIAŁE to BIAŁE a CZARNE to CZARNE. Przyjeżdżają do nas ludzie nawet z twoich okolic i pukają się w głowę mówiąc dlaczego tak późno otrzeźwieli.
Ja z mojej strony kończę dyskusję w tym temacie bo jako ostatni chyba jeszcze nie zrozumiałeś pewnych rzeczy. PAB dalej będzie działał w Polsce i Europie promując polskie Bonsai.
Pocieszające jest jedno. Jak będziesz chciał kiedyś wziąć udział w Kongresie Europejskiej Asocjacji Bonsai to Nas będziesz musiał poprosić o zgodę. Smile. Taki to właśnie mamy monopol
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości