• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jałowiec
rafiw napisał(a):Maciek, skoncentruj się w przyszłym sezonie na karmieniu i podlewaniu rośliny żeby mieć zieleń i móc nadawać jej jakąś formę(...) że bonsai zajmuję się od 5 lat
To drzewko mam od 2004/5 czyli jakieś 10 lat i zawsze było beznadziejnie, na tyle że nigdy nie robiłem mu zdjęć. Pierwsze zdjęcie zrobiłem chyba w 2010. Bardzo Ci dziękuję za tą wskazówkę. Zrobię jak piszesz: skupię się na podlewaniu i nawożeniu.

Włodzimiesz Pietreszko napisał(a):Mój komentarz jest nadal aktualny. Dodam jeszcze jedną ocenę za progres " 0 ". Nie zrobiłeś nic przez dwa lata . Jałowiec jako bonsai zamiast się zagęszczać wygląda coraz gorzej.
Nie pamiętam żebyśmy przeszli na TY? Ale nie ma z tym problemu, nawet dziwi mnie ta forma tytułowania się na pan w tym jedynym przypadku. Tak więc drogi Włodku, nie odniosę się bezpośrednio do twego komentarza tylko poczekamy jeszcze rok, dwa lata i zobaczymy. Ale jak dobrze rozumiem jeśli nie ma postępu to jest regres - "Jałowiec jako bonsai zamiast się zagęszczać wygląda coraz gorzej" - czyli za rok już powinien paść, a na pewno za dwa lata na 100%. Big Grin

To bardzo ważny komentarz, pokazuję czarno na białym intencję. Ja dodam jeszcze jedną ocenę za tendencyjność oceny "10" Big Grin
pozdrawiam maciek knap
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości