11-04-2013, 05:59 PM
MaciekP -niestety nie mam, a już mi się nie chce znosić do piwnicy i robić nowe zdjęcia. Na wierzchołku jest parę gałązek z zielenią. Jak padnie to mnie zlinczują tutaj ale i tak to pokażę.
Armen_78 - odpisuję ostatni raz, już mnie to nudzi, poddaję się!
Piszesz:
2. Nie trzeba być fachowcem, żeby pisać o własnych odczuciach. Albo coś ci się podoba albo nie.
4. Nie kumam nie masz kwalifikacji, żeby oceniać (jak piszesz) ale masz kwalifikacje żeby pisać o mnie i oceniać drogę jaką wybrałem dla jałowca nr 3 (jalowiec-nr-3-t16081.html)? Jakieś to niespójne.
6. Armen_78 zgadaj się z wog'em i z tomekb i ponaparzajcie mnie w trójkącie. Dacie rade.
Armen_78 - odpisuję ostatni raz, już mnie to nudzi, poddaję się!
Piszesz:
Armen_78 napisał(a):Po pierwsze nie jestem odpowiednią osobą do oceniania, bo nie mam ku temu żadnych kwalifikacji??
Armen_78 napisał(a):Wydłubanego, podpalonego i powyginanego badyla z dwoma zielonymi "pytkami"? Gdybyś mi pokazał galerię, na początku której jest ten twój "badyl"- no to chyba jest jakaś ocena?!
2. Nie trzeba być fachowcem, żeby pisać o własnych odczuciach. Albo coś ci się podoba albo nie.
Armen_78 napisał(a):Jednak w obecnej sytuacji i w obecnym stadium, niebardzo wiem po co to pokazujesz.3. bo chce! Bo na przestrzeni paru lat będzie można (jeśli przeżyje) zobaczyć progres i to że robienie bonsai to nie są jakieś czary tylko sukcesywna praca.
4. Nie kumam nie masz kwalifikacji, żeby oceniać (jak piszesz) ale masz kwalifikacje żeby pisać o mnie i oceniać drogę jaką wybrałem dla jałowca nr 3 (jalowiec-nr-3-t16081.html)? Jakieś to niespójne.
Armen_78 napisał(a):Za parę lat, jak będę już miał coś ciekawego, to wrzucę zdjęcia z kilku lat pracy i będę czekał na oklaski.5. No właśnie pokazywanie czegoś na końcu drogi to czekanie na oklaski. Na samym początku to raczej są zjebki. Nie czekam na oklaski ani nie oczekuję zjebek.
6. Armen_78 zgadaj się z wog'em i z tomekb i ponaparzajcie mnie w trójkącie. Dacie rade.
pozdrawiam maciek knap