05-15-2014, 11:53 AM
To pierwsze (nie wiem co to za gatunek) jeszcze dwa lub trzy lata temu miało liście na całej koronie ale widocznie przymroziło albo chłopaki za bardzo podlewali :lol: A tam od razu usunąć, fajne jest, moim zdaniem szkoda, może jeszcze odżyje, przyroda czasem zaskakuje swoją wolą życia...
Ten drugi to pewnie przycięli pracownicy komunalni bo jak widać szedł w stronę parkingu i nie było dla nich ważne że oszpecą drzewko... ale w tej szpetności jest naprawdę fajne... Teraz dopiero widzę, że na zdjęciach za bardzo nie widać, że główny pień rozchodzi się na dwa.
Mam jeszcze na oku tzw. akację (ale chyba prawidłowo robinia biała?). Rośnie na skraju naszego parku i jest tak świetnie ukształtowana, że
hock: - ciekawe czy da się zrobić jakąś w miarę sensowną fotkę bo za nią są inne drzewa i może efekt trochę zniknąć.
Ten drugi to pewnie przycięli pracownicy komunalni bo jak widać szedł w stronę parkingu i nie było dla nich ważne że oszpecą drzewko... ale w tej szpetności jest naprawdę fajne... Teraz dopiero widzę, że na zdjęciach za bardzo nie widać, że główny pień rozchodzi się na dwa.
Mam jeszcze na oku tzw. akację (ale chyba prawidłowo robinia biała?). Rośnie na skraju naszego parku i jest tak świetnie ukształtowana, że