03-23-2015, 05:15 PM
No i super, i nabiłeś posta, który nie zawarł w sobie żadnej porady, nie odpowiedział na żadne moje pytanie i nie wniósł absolutnie nic do tematu,
poza jakimś dziwnym sabotowaniem mojej chęci zdobycia informacji.
Bardzo proszę o rzeczowe odpowiedzi na temat, lub żadne.
A nie nic nie wnoszące do dyskusji moralizowanie. Bez urazy
Zafiksowałeś się na mojej próbie zdobycia tych sadzonek z natury (na marginesie - te dwie i tak były spisane na straty) zupełnie jakby to był cel mojego życia.
A jest to tylko mój pobczny eksperyment i jak nie chcesz mi pomóc - super, ale przynajmniej nie przeszkadzaj.
Jest przecież jeszcze cała reszta mojego postu, do której się w ogóle nie odniosłeś.
Po to właśnie zadaję konkretne pytania i zamieszczam zdjęcia, żeby optymalnie "skorzystać z wiedzy innych".
poza jakimś dziwnym sabotowaniem mojej chęci zdobycia informacji.
Bardzo proszę o rzeczowe odpowiedzi na temat, lub żadne.
A nie nic nie wnoszące do dyskusji moralizowanie. Bez urazy

Zafiksowałeś się na mojej próbie zdobycia tych sadzonek z natury (na marginesie - te dwie i tak były spisane na straty) zupełnie jakby to był cel mojego życia.
A jest to tylko mój pobczny eksperyment i jak nie chcesz mi pomóc - super, ale przynajmniej nie przeszkadzaj.
Jest przecież jeszcze cała reszta mojego postu, do której się w ogóle nie odniosłeś.
Po to właśnie zadaję konkretne pytania i zamieszczam zdjęcia, żeby optymalnie "skorzystać z wiedzy innych".