04-26-2015, 07:40 PM
W 2014roku na pokazie EBA w Polsce sosna została "odrestaurowana" - znaleźli się nawet potencjalni nabywcy ale sosna nie jest na sprzedaż. Dzięki uprzejmości Michała (Strooz) z forum mam jej zdjęcie z wystawy ja nie miałem czasu go zrobić.
Za to znalazłem stare zdjęcie sprzed zagęszczenia które obrazuje jak daleko i skąd wzięły się gałęzie w tej sośnie - tak naprawdę od głównego pnia odchodzą tylko 3 gałęzie.
Dziś postanowiłem wywalić jedną idącą do przodu gałąź i zrobić z niej walącego w oczy jina. Trochę dramaturgii z jakim efektem? Ciężko uznać na żywo wygląda jakoś lepiej
Trzeba ją jeszcze troszkę prześwietlić ale jeszcze dobrze nie wystrzeliła więc czekam.
Za to znalazłem stare zdjęcie sprzed zagęszczenia które obrazuje jak daleko i skąd wzięły się gałęzie w tej sośnie - tak naprawdę od głównego pnia odchodzą tylko 3 gałęzie.

Dziś postanowiłem wywalić jedną idącą do przodu gałąź i zrobić z niej walącego w oczy jina. Trochę dramaturgii z jakim efektem? Ciężko uznać na żywo wygląda jakoś lepiej

Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk