• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
klon palmowy i pierwsze zakupy
Wiesz co Bolas? Masz rację..
"zachowałem się jak gowniarz" za po przepraszam. Nawet nie wiedziałem ze stworzyliscie poradnik. Co do kupna rośliny to myślałem ze tylko tak napędem bonsai (szkółka leśna - czytałem o tym już wcześniej, ruszylbym swoje litery nie ma problemu, gdyby nie fakt iż nie mam takowej) zamiast szkółki mógłbym z natury? Widziałem artykuł na ten temat i podsumowanie ze jeżeli nie mamy wprawy z bonsai "nie męmęczyć" roślin z lasu, wiec nie wiem. Stąd mój pomysł, że chciałbym młoda sadzonke.
Profil wypelnialem w biegu tylko informacje niezbędne do założenia, jak będę miał chwilkę to postaram się uzupełnić.

Może nie wyraziłem się jasno Smile bonsai to nie moja pasja - ledwo się tym zainteresowałem na tyle bardziej żaby zacząć szukać po forach. Dla chcącego nic trudnego mówisz, a i owszem. Tyle tylko że moja główna pasja i poświęceniem jest mój pies z którym jeżdżę 500km raz w miesiącu na szkolenie do bardzo dobrego trenera a zarazem do znajomego Smile ale nie o psie mówić. Po prostu spodobało mi się bonsai, to myślę sobie "chce takie!" tyle ze zanim wezmę coś do swojego domu staram się dowiedzieć chociażby podstawowych rzeczy, stad ten post i jeszcze raz wybaczcie, że nie przeczytałem poradnika, ale jakoś nie szukałem dużo na tym forum, tylko wszedłem napisać post, a teraz już wiem, że zanim wezmę się za bonsai dużo jeszcze przedemna jak i dużo nauki w chwili w której już będę miał drzewko Smile
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości