• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szczepienie gałęzi przez przewierty
Witam
Cieszę się, że uważacie przesłane materiały za pomocne. Mój temat powstał równolegle do tematu w Dziale Technicznym (o starej gwardii) i się super w to wpasowuje. Mam kilkanaście roślin w kolekcji, rozwijam swoje umiejętności przez naukę u bardziej doświadczonych osób i stosowanie różnych technik (podpatrzonych u innych, w necie albo w książkach). Jednocześnie działam w celu promowania sztuki bonsai w Polsce (m.in. działalność na forum, w PAB-ie, organizacja wystawy w Zielonej Górze). W ramach wolnego czasu (którego nie mam zbyt wiele ostatnio) staram się wrzucać fotki prezentujące rozwój roślin bo z własnego doświadczenia wiem, że podglądanie innych jest bardzo dobrym sposobem własnego rozwoju. Szczególnie dla nowych osób jest to bardzo ważne, ale wiem też, że warsztaty, pokazy, wystawy są chyba jeszcze ważniejsze.
Mam kilka tematów technicznych, które prędzej czy później wrzucę na forum, m.in. odkłady powietrzne, bonsai (shohin) z nasion i rocznych sadzonek.
Pozdrawiam
Rafał Wodzicki
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.niwaki.com.pl">www.niwaki.com.pl</a><!-- w -->
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości