05-05-2016, 04:37 PM
Dzięki Tomku za cenne uwagi i ocenę naszej ciężkiej pracy. Chciałem przy okazji twojej wypowiedzi napisać jedną bardzo ważną rzecz. Wystawa we Wrocławiu miała służyć popularyzacji bonsai w Polsce dlatego też zależało nam aby jak najwięcej osób pokazało swój dorobek artystyczny. Ważne dla nas jest aby Każdy z wystawców czuł się naprawdę częścią tej wystawy. Pamiętam jak wiele znaczyło dla mnie pokazanie pierwszy raz swojej rośliny na wystawie. Dojdziemy jeszcze do momentu gdy będziemy selekcjonować rośliny. Polska Asocjacja Bonsai nie dzieli swoich członków na lepszych czy gorszych. Każdy z Nas powinien coś zaprezentować. Ponadto w tym roku na wystawie można było wystawić roślinę nie będąc członkiem PAB z czego kilka osób skorzystało i za to im dziękuję. 
Jak chcecie to wystawiajcie rośliny na naszych wystawach i nie słuchajcie "dobrych wujków" podpowiadających, że jeszcze na to nie czas.
Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za miłe słowa bo teraz wiem, żę rok przygotowań nie poszedł na marne

Jak chcecie to wystawiajcie rośliny na naszych wystawach i nie słuchajcie "dobrych wujków" podpowiadających, że jeszcze na to nie czas.
Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za miłe słowa bo teraz wiem, żę rok przygotowań nie poszedł na marne