07-26-2007, 11:18 PM
Jeśli chodzi o wirta Piotrka to naprawde fajny i przeszła mi przez głowe taka myśl ażeby może pujść w tą strone. ale chyba jednak na tę chwile postaram sie ażeby powstrzymać się od takich drastycznych zmian. Co do uwag Jacka to racja w 100 %.troche się zlało poniewasz lampa daje taki efekt a nie inny. przyznaje też racje z tymi gałązkami z prawej że troche za bardzo poszły w dół (kilka minut i jest poprawione). Poprostu z tym jałowcem jest pewien problem. ktoś powiedział że jesto on ciekawy bo jakby połamany ( nie tylko na boki ale także w przód i w tył czego na fotce nie można dostrzec
) Jest on totalnie pokręcony. z tego powodu jest naprawde ciężko ułożyć zieleń aby z każdej strony wyglądał w miarę ok i naturalnie. Przynajmniej mi sprawia sporo trudności. Coś zawsze w nim niegra i jakby niemogłem znaleźć porozumienia pomiędzy poszczególnymi stronami drzewka. dziś jednak chyba się udało :roll: chociaż widze jeszcze pewne niedociągniącia które na obecną chwilę są nie do przeskoczenia i trzeba poczekać. Postaram sie także zrobić jakąś fotkę w naturalnym świetle bo taka fotka nie kłamie
Pytanie tylko czy mój stary aparat nie odmówi posłuszeństwa bo to mu sie zdarza HEHE POZDRAWIAM

Pozdrowienia "RUCKUS"