07-23-2016, 09:38 PM
zeenek napisał(a):Silver napisał(a):Na tym forum zostały kiedyś powiedziane mądre słowa. Bardzo mi się spodobały i dlatego je przytoczę : "jak malarz zamierza namalować obraz to czy zaczyna od uprawy lnu na płótno???"Błaniu napisał(a):...albo drzewa na pędzel, tudzież borsuka na włosie?Nie wiem czy macie po 15 lat czy nie dojrzeliście jeszcze umysłowo.
Od tego jest forum żeby rozmawiać na temat, jak mój pomysł jest zły to wystarczy napisać "gościu niemasz szans na początek od ziarna czy coś zrób tak i tak..."
Przytaczaj mądre słowa ale jednocześnie używając troche wyobraźni.
Przyjmując że jestem "malarzem" nie zaczynam od uprawy lnu na płótno = ziemia,doniczka itd. bo to sobie kupie.
Ja powiem od siebie że jeśli nie macie nic do powiedzenia na temat to nie piszcie...
jakieś docinki, cytaty, żarty to dobre dla gimnazjalistów.
Pelidea napisał(a):Ad. 2 rady-dla-poczatkujacego-identyfikacja-pielegnacja-t13957.html?hilit=nasion punkt 3.Dziękuję.
Ad. 3. ksiazki-o-bonsai-literatura-bonsai-t8844.html
...No i rozmawiamy a to było i dowcipne i konkretne zarazem ...
i nikt nie powiedział, że nie masz szans tylko , że to zabierze Ci kilka jak nie kilkanaście lat na stworzenie materiału - dopiero materiału.
Jeśli o mnie chodzi możesz sobie siać i do zobaczenia za te kilkanaście lat w miejscu, w którym mógłbyś już być dzisiaj.