03-23-2017, 03:27 PM
Włodzimierz Pietraszko napisał(a):Usunięty post Mariuszka zawierał oprócz chamskiego hejtu kilka zdań nawiązujących do tematu które dla porządku zacytuję tutaj:
"Zadałem pytanie jak sie ma mały pień w stosunku do duzego głownego pania? Ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi, Bartek22 równiez, bo po prostu nie wiedział...
Przemek R ma racje, ze lepiej zrobic z tego klasyka, a nie wymyślanie nie siłe, po to tylko aby wyróżnić sie z tłumu"
Ja mogę odpowiedzieć na część pierwszą wywodu Mariuszka - mały pień w stosunku do dużego głównego ma się dobrze.
Co do drugiej części proponuję Mariuszku zastosuj się do tego co napisałeś wyżej i "nie wymyślaj nic na siłę, po to tylko aby wyróżnić się z tłumu".
Proszę cię nie zaśmiecaj ciekawych tematów swoimi zgorzkniałymi wywodami i obrażliwymi tekstami, ale jeżeli musisz to raczej w stworzonym dla ciebie dziale tego forum pod nazwą "Świat według Mariuszka"
http://www.bonsaiforum.pl/swiat-wedlug-m...15088.html
TO, ze jest pan żenujący, to zdąrzyłem sie przekonać! nic nowego....
Napisałem o konkursach prawde i ta prawda zaboała...nie było zadnego hejtu...bo konkurs w dwuosobowy do żenada i ocenianie przez żenującego pana, to dramat

M K