10-31-2017, 04:31 PM
Bolas napisał(a):Nie Rafale. Nikt nie ma ci za złe że masz siłę to tłumaczyć nawet cię podziwiam. Podkreślam jeszcze raz gość skatował roślinę wykopaną z natury. Popełnił całą masę błędów których by nie zrobił gdyby choć przeczytał poradnik dla początkujących który napisał jeden z naszych kolegów który już nie marnuje tutaj czasu właśnie dlatego że jak widać nikomu nie chce się nawet tam zajrzeć.
Mistrzowie Japońscy? Przy pierwszym podważeniu jego decyzji wyleciałbyś za bramę szkółki jeżeli widziałby szansę to przez najbliższe miesiące zamiatałbyś liście i co najwyżej gałązki z ziemi po formowaniu. To ty byś musiał udowodnić że jesteś warty wiedzy a nie on że jest dobrym nauczycielem.
Ja mam tak grubą skórę że nie jedno na mnie powiedziano i wcale mi z tym źle się nie żyje. Wyniosłość? Nie to szczerość. Jeśli ktoś coś spierdolił to nazywa się to po imieniu a nie że może przeżyje a jak przeżyje to zwróć uwagę na formę oraz mieszankę glebową bo to najważniejsze by nawóz był użyty odpowiednio do pory oraz wracamy z zielenią chmurki będą piękne najwyżej się zaszczepi i będziemy robić nowe pąki - to tak jakby do czaszki wsadzić mikser i puścić na największe obroty.
Jak ktoś się zrazi to dupa jak ktoś przetrwa dostanie to czego szuka. Jest na forum kilka osób które dostały słowa prawdy z mojej strony i nie tylko ale wyciągnęły wnioski i do dziś albo spotykają się ze mną albo jeździmy razem na warsztaty jakoś się nie bali.
Cala dyskusja powinna zakonczyc sie po dwoch, trzech postach. "SPIERDOLILEM" zdaje sobie sprawe- co zostalo juz ustalone i z pewnoscia wyniose z tego lekcje na przyszlosc, nie z teorii wlasnie jak piszesz tylko z wlasnego blednego poczynania. Piszesz o " podziwianiu " za poswiecanie uwagi swiezakowi a sam produkujesz sie tu najwiecej. Robisz z tego wszystkiego gownoburze z ktorej nie wynika nic poza Twoja wyniosloscia i madralinstwem niepopartym w tym topicu zadnym argumentem. Mistrzuniu zluzuj rajty taka rada od nowicjusza, bo jedyne co wnosisz to niechec do udzielania sie na tym zdominowanym przez twoja bute forum. Dziekuje za uwage.