• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festiwal Bonsai Wojsławice - 20 lat bonsai w Polsce
Kilka sprostowań dla Tadeusza. Ustawienia forum pozwalają na edycję postów przez kilka pierwszych godzin nie wiem ile dokładnie bo nie jestem Administratorem nie mam możliwości tego skontrolować i odpowiedzieć dokładnie - jest to zrobione po to by takie właśnie sytuacje, że ktoś coś napisał potem to usunął i nie było po tym śladu nie miały miejsca. Kolega zmieścił się w czasie więc zadziałaliście wystarczająco szybko. Kolega nazwijmy go Anonim nie mógł ich usunąć bo nikt nie ma takiej możliwości poza Moderatorami i Adminem edytował je do literki "O". Nie potrafię się odnieść do jego wpisu bo go nie widziałem ale myślałem, że to zwykły błąd podczas pisania i powtórzony post z automatu jako Moderator usunąłem ponieważ wydłuża niepotrzebnie ekran.
Przemek Radomyski nie należy do Polskiej Asocjacji Bonsai więc proszę go ani jego wypowiedzi nie utożsamiać z tą organizacją. Asocjacja to zrzeszenie ludzi o różnych poglądach na sztukę bonsai nie zawsze zbieżną ale chcących od czasu do czasu się spotkać i zrobić coś wspólnymi siłami.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości