• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festiwal Bonsai Wojsławice - 20 lat bonsai w Polsce
Ponizej zamieszczam moją odpowiedź na prywatną wiadomość od Tadeusza jaką dostalem odnośnie wypowiedzi w tym temacie:
"Takie są wasze wypowiedzi. Piszesz na prv ale z gory zakladasz ze bedzie to monolog. TWOJ monolog, bo piszesz do mnie pierwszy i ostatni raz - to nie pisz, bo jaki w tym sens.
Co do Marcina, to jakoś nie przeszkadzał mu fakt, ze na wystawy ktore go nie zapraszano tez byly wystwami klubowymi. Mimo to pozwalał sobie komentować fakt niezapraszania go na nie, atakiem na niego samego i jego jakże piękną kolekcję. Ale nie o przynależności klubowej piszę (czy checiach Marcina bycia w JUKU (bo to jego sprawa osobosta) tylko o tym że są w kraju rośliny japońskie i nie skorzystaliście z okazji zaprezentowania dokonanej juz pracy japonskiej z tą jaką wy prezentujecie jako jedyną japońską. Czemu? Nie wiem nie mnie rozstrzygać skompljkowane wasze sytuacje miedzy Juku 1 czy 2.0 czy Squadów Pociaskow i innych odłamow/relacji bo jest to tak zawiłe że ciężko to zlepić w jedną całość.
Co do klona z czerwonymi niciami w ranie na froncie rosliny nie interesuje mnie autor tej rosliny. Podchodzę do niej nie z pozycji kto ją zrobił, tylko jak ją zrobił i czy mnie się podoba."

Temat Włodka wyjaśniłem powyżej. Jest specyficzny i jak ktoś szuka elokwencji i tego że miszcz poprowadzi was za rączkę głaskajac przy herbatce i ciasteczkach opowiadając bajki rodem z japonskich kreskówek o laserach i kulach energii, tajemniczych smokach i krainach demonów to niestety źle trafiliście. Czy popełnia błędy? Jak każdy człowiek tylko nie robi z nich tajemnicy i nie otacza się kulą mistycznosci rodem z dalekich niezrozumianych krain. I to by było tyle bo nie lubie monologów i co ja tam wiem jak nie wiem. Krzysiu jest za stary na żarty ja pewnie za młody na posiadanie własnego zdania Wlodkowi ze starości odbija jedynie Tadeusz ma wiek doskonały.
AMEN.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości