• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bonsai stracił wszystkie liście
Panie Józefie.
Zwracanie się do kogoś per Pan nie jest wyrazem uznania czyjejś władzy tylko przejawem dobrego wychowania, zwłaszcza gdy zwracamy się do osoby obcej lub starszej. Co do zwyczajów na tym forum to chyba dobrze, że choć w ten sposób odróżniamy się od innych przybytków internetowych gdzie mówią do Pana " ty juzek". Skoro uważa Pan , że bonsaiści tworzą sektę, to może jednak dla stanu umysłu warto by było zacząć zajmować się uprawą marchewki bo działkowcy to fajna grupa kolesi a wiedza tam wcale nie jest potrzebna. Jeszcze jedno, jeżeli czuje się Pan zdeprymowany jako "zwykły uczestnik" to ja jako Tutejszy Guru mogę pana namaścić, tylko czy to coś pomoże?

W odpowiedzi na bardzo miłe pytanie Pana Jurka: "A mierzyłeś CHOCIAŻ RAZ wilgotność powietrza w okolicy tych tacek, czy tylko podpierasz się książkami?" odpowiem tak: nie, nie mierzyłem wilgotności w okolicach tacek, a podpieram się wiedzą zdobytą na studiach na Wrocławskim Uniwersytecie Przyrodniczym oraz na doświadczeniu zawodowym zdobytym przez 44 lata pracy w moim ogrodnictwie.
Włodzimierz Pietraszko
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.bonsai.pl">www.bonsai.pl</a><!-- w -->
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości