05-17-2021, 08:21 AM
Eiem tak tez zamierzam najwazniejsze by go nie przelac chyba poki co zostawie go na tej komodzie swiatlo pada z okien na parapet generalnie moglbym postawic ale czy to ma sens? A moge robic tak ze bede go po poludniu stawial na podloge pod okno bo tam slonce mi pada a ten parapet co mam to poludniowy zachód wiec mowie slonce mi swieci teraz w miare ok ale sie boje ze jak przyjdzie lato to slonce tam mam od 12 - 21 ciagle az szyba gorąca tam mi wszystkie rosliny padały stad mam obawy go zostawic nawet jesli bym go tam dał to na jesień bym go zabrać musiał bo by sie paliło w piecu a pod oknem mam duzy grzejnik i wiadomo przy grzejniku stac by nie mogl i na parapecie stąd decyzja na komodzie okolo 1,5m od okna
Pytanie brzmi czy moge go z tej komody sciągać codziennie po południu i stawiać na podłoge na padające tam słońce?, bo ficus ponoc nie lubi przenosin jak sądzicie?
Pytanie brzmi czy moge go z tej komody sciągać codziennie po południu i stawiać na podłoge na padające tam słońce?, bo ficus ponoc nie lubi przenosin jak sądzicie?