• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jałowiec 1
Janku , nie chodziło mi o to , aby krytykować jałowca Bogdansa , jedynie miałem zamiar wyjaśnić , dlaczego wędki są aż tak niepożądane w bonsai , pozatym jeśli się czegoś szuka to zawsze się znajdzie , wspominasz o tym że w roślinach Włodka można także znaleźć wędki , owszem może to i prawda , jednak nie śą one tak zauważalne na pierwszy żut oka , w moich roślinach , nawet tych najlepszych sam zaobserwowałem tzw. wędki , jednak nie jest to najistotniejsze , jeśli są ukryte , lub jak wspomniałes owe rosliny zaliczają opad szczeny, można im odpuścić wiele grzeszków , im , lub ich twórcy jak w przypadku roślin Sergea , zachwyt jaki wprowadzaja oglądającego to jest to :!: :!: :!: A krytyka jaka tu padła pod adresem owego jałowca nie jest skierowana przeciwko jego twórcy , wręcz przeciwnie , wypowiedziana została po to aby mugł sam dostrzec pewne wady , czy mankamenty w formie i mugł świadomie dążyć w przyszłości do ich zlikwidowania , lub zatuszowania . to prawdopodbnie właśnie Ty nie rozumiesz istoty forum , oraz celu takowej krytyki , której celem nie jest wyśmiewanie , a konstruktywne podejście do tematu i nie chodzi tu o osiągnięcie ideału , a o dążenie w tym kierunku , bo osiągnięcie tego celu chyba nie jest możliwe w czasie tak krutkim jak ludzkie jedno życie . Co do ostatniej wypowiedzi Woadasa w zupełności się z nim zgadzam , sam mam pracę , której nie cierpię , jednak dzięki bonsai i wiedzy która dzięki tej pasji osiągnołem jestem bliski tego , aby to odmienic :roll: Big Grin :twisted:
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości