• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oświadczenie PAB w sprawie wystawy w Książu
Ja myślę że, każdy już dawno sobie o pewnych sytuacjach i osobach zdanie wyrobił więc nie będę tutaj nikomu pisał co jest dobre a co złe.
Chciałby tylko opisać pewną hipotetyczną sytuację związaną z tobą Przemek. Oceńcie to sami.

rok 2008 Marek Gajda - Kluba Tanuki organizuje wystawę Zieleń to życie

rok 2009 Marek Gajda - Kluba Tanuki nie organizuje wystawy Zieleń to życie gdyż nie chce zostać wykorzystany finansowo przez właściciela miejsca wystawienniczego - negocjuje

rok 2010 jeden z członków klubu Tanuki za Waszymi plecami - po cichu - dogaduje się z właścicielem miejsca wystawienniczego i organizuje tą wystawę wbrew waszym założeniom związanym z tą wystawą - zaprasza na nią całą Polskę i mówi że to ma być integracja

Co ty byś pomyślał o takim koledze? Też byś miał takie zdanie jak o Piotrze? Tak właśnie postąpił Piotr Czerniachowski

Marzyliśmy aby spotkać się z Wami bonsaistami z całej Polski w Książu i znowu świetnie się bawić. W obliczu tego co zrobił ten człowiek dla stowarzyszenia, w którym jest i którego założenia respektuje ja osobiście do Książa nie przyjadę.

Jako członek PAB wstydzę się, że ten człowiek jest członkiem naszego stowarzyszenia.

Pozostaje życzyć wam udanej wystawy

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości