• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jałowiec
tak jak napisał Patryk chciałem tylko dobrze nawinąć rafię żeby dobrze przylegała a w gruncie miałem bardzo stabilną roślinę no zgodzę się że drut był niepotrzebny ale jaki pożytek z nawijanej rafii.
co do Bartosza to napisałeś że na forum wkurza Cię to lub tamto nie będę przytaczał ale gdybyś w przedostatnim poście napisał co zrobiłem nie tak jak powinienem postąpić itp.to było by wszystko w porządku ale ten ostatni akapit" postapiles jak totalny laik. Bez zadnego pomyslunku ani przeanalizowania sytuacji. Zreszta - nie zaskoczyłes mnie. "to mi się nie spodobał.Jak to ty napisałeś wręcz mnie wkurzyła Twoja opinia.
A propos wcześniejszych yamadori (sosna i jalowiec) to jałowiec ma świeże przyrosty a i z sosną będzie CHYBA OK.Jak będę pewny na 100% to Bartoszu dowiesz się pierwszy.
A i jeszcze jedno w Twoim przypadku chyba teoria bierze górę nad praktyką.drzewkami zajmuje się nie 2-4 lata ale kilkanaście i bardzo mało yamadodori mi się nie przyjęło.mimo że moje techniki pozyskiwania wydają się mało profesjonalne.
Adam Kisieliński
tel.506-237-804
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości