• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DONICZKA SAMORÓBKA
#19
Ja na ten przykład wykorzystuje różnego rodzaju skrzynki plastikowe. najlepsze są pełne np do przewozu wędlin i mięs i takie do mleka. można w nich robić drenaże i otwory do przetrzymywania. do tego są one antyseptyczne więc bakterie na nich samych się nie osadzają. mają obojętny kolor- te do mięs czerwone i białe a do mleka białe i niebieskie. ich koszt to ok 16 zł za te duże- mięsne i 12 za takie do mleka- używane oczywiście bo nowe są droższe. są wystarczająco sztywne- szczególnie te do mleka. Wątpię by wydzielały jakieś chlorki itp gdyż same w sobie służą do przewożenia żywności niepakowanej więc muszą spełniać wymogi sanepidowskie etc.
  Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości