05-16-2011, 02:47 PM
Przykro mi Sebastianie że nie daliśmy ci wystarczającej satysfakcji. Były ku temu powody. Po pierwsze szykujemy East Meets West wystawę międzynarodową bonsai we Wrocławiu na którą serdecznie Cię zapraszamy i gwarantuję ci, że tam zaspokoisz swoją rządzę wiedzy. Pan w kucyku to nikt inny jak uczeń Mistrza Urushibaty - Tomek Wowro. To ten sam Mistrz spod ręki którego wyszedł Mariusz "Mario" Komsta a którego syn m.in. będzie prowadził pokazy i warsztaty na w/w wystawie. Nie wiem czy pytania zadawane były w zły sposób czy nie bo mnie tam nie było. Często ciężko jest wytłumaczyć coś w 5min czy nawet w 1.5 godziny a już praktycznie niemożliwe jest zrobienie pokazu formowania. Niestety organizator wystawy co roku zmniejsza nam czas na pokazy a my nie jesteśmy cudotwórcami i jak to już kolega wcześniej powiedział nie mamy zamiaru niszczyć roślin dla chorego zaspokojenia czyjejś ciekawości.
Z mojej strony mogę ci zagwarantować 1dniową wejściówkę na wystawę we Wrocławiu jako rekompensatę.
Z mojej strony mogę ci zagwarantować 1dniową wejściówkę na wystawę we Wrocławiu jako rekompensatę.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk