• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jałowiec chiński
Wiecie co jak tak porównuję komentarze do tych samych artykułów, do tych samych drzew na forach polskich i np IBC to jest masakra. Jak się nam coś podoba to generalnie jest cisza ewentualnie skwitowana słowem FAJNIE, DOBRZE, PODOBA MI SIĘ ale za to super potrafimy wytknąć najmniejsze błędy, narzucać swoje koncepcje, własne rozwiązania. Nie patrzymy wtedy na to co jest napisane przez autora, że to początek, że trzeba czasu itd.
Nie dziwi mnie, że gro ludzi nie pokazuje swoich prac od samego początku. Nigdy nie piszemy w postach co nam się podoba i dlaczego - na dzień dobry wytykamy błędy - a te zawsze są na początku każdego bonsai.
TO TAK OBOK TEMATU :evil: ale popatrzcie jak wypowiadają się ludzie na IBC.

Wracając do meritum to jeszcze raz napiszę, że to początek drogi tej kompozycji i wiele się jeszcze zmieni. Jak już donica będzie owalna to na pewno wiele to zmieni, a co dalej to zobaczymy.
Przemek patrz trochę bardziej perspektywicznie na cały temat bo nadal nie trafia do mnie argument z regularnością. Jaka regularność przy 9 wierzchołkach na różnych poziomach, których niestety nie widać z powodu płaskości zdjęcia.
To tyle bo przecież już wszystko wytknęliście - IDE SIĘ CIĄĆ Big Grin

albo nie VIRTA dorzucę

michu
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości