• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajne barbarzyństwo wobec przyrody!
O mało nie dostałem jak to sie mowi na śląsku herzklekotu jak zobaczyłem ze pan Tadeusz usunąl moja wypowiedz z forum. Nie jest to byle jakie forum bo jestem na nim o kilka lat dłuzej niz w/w uzytkownik aczkolwiek wszelkie przejawy posiadania innego zdania i skorygowania nieprawdy (jak to było w przypadku niby "naszej" rozmowy o kuciu mieczy na Litwie) sa od razu usuwane bo:
Cytat:Twoja wypowiedź zostaje usunięta, gdyż nosi znamiona szukania zwady i awantury. Nie przeczytałeś wszystkiego dokładnie i od razu jedziesz po człowieku i z góry go oceniasz. Przecież Michał napisał, że wyrywał tego cisa służbowo i napisał że żaden z okolicznych bonsaistów nie reflektował na tego 200 kg. potwora. To co miał odmówić wykonania polecenia i wylecieć z pracy czy Ciebie powiadomić żebyś przyjechał do Danii po te drzewo wywrotką.Także oceniam, że potraktowałeś temat wybiórczo dla demagogicznego protestu.
Jeżeli chcesz napisać i umieścićna Reidojo artykuł o bardzo dużych BIG bonsai ta szczerze zapraszam.

Tedd
Hmmmm Posiadanie innego zdania jest dla ciebie szukaniem zwady? To nie ja nie przeczytałem ale Michał nie napisał i tu tkwi błąd ktory wg mnie był zamierzony. Niestety nie mam o czym pisać Tadeuszu bo nie byłem w ogrodzie twojego mastera i nie moge sie wypowiadac o materiale ktory tam widziales a nigdy z Toba o nim nie rozmawialem. Inne potwory z Europy chyba nie zasluguja na to by byc na tym zaszczytnym forum bo moga byc uznane za atak. Ale pociesza mnie to ze Nobla dostaje sie za checi wiec macie juz bardzo blisko.

PS byłbym zapomniał moze napiszesz o jaką samozwańczosc chodzi bo jakos nie doczytałem w CV Włodka http://www.bonsai.pl/cv.php nic o samozwańczosci bo pewnie znow cos niedopowiedziałes. Mysle ze Włodek chetnie dopisze pominięte wydazenia ze swojego zycia a wjezdzanie na czyjas rodzine to zakrawa o otrzymanie w przysłowiowy ryj bo mozesz sobie jechac po kims kogo nie znasz jak z nim polemizujesz ale wjezdzasz na zbyt wysoki poziom tolerancji!
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości