08-31-2011, 05:40 PM
Szczerze mówiąc Panie Marku , to ja doskonale wiem iż w Warszawie istniało jedno z największych w Polsce Centrów Bonsai (pod taką nazwą to kojarzyłem ) Być może sugerowałem się Centrum Bonsai Państwa Pietraszko We Wrocławiu . Centrum jako instytucja zajmująca się sprzedażą drzewek , narzędzi , donic i innych artykułów związanych ze sztuką bonsai . Nasza szkółka nie powstała w celu stworzenia alternatywy dla już istniejących centrów (konkurencji ) a wręcz przeciwnie , z myślą o współpracy z nimi , ponadto tworzymy ją by zapewnić innym miłośnikom sztuki bonsai możliwość legalnego zakupu jak najlepszej jakości Yamadori i pre bonsai , jak również i bonsai , czy też jako zaplecze materiałowe dla ludzi takich jak ja , którzy zajmują się zakładaniem ogrodów Japońskich , to tyle gwoli wyjaśnień .
Mam zamiar w najbliższym czasie w dalszym ciągu tworzyć całą serię tego typu artykułów , które to jednak mają na celu jedynie zrelacjonowanie postępów naszej pracy :wink:
:mrgreen:
MOD: Panowie proszę trzymać się tematu postu "RELACJA Z NASZEJ PRACY" albo zamknę temat.
Mam zamiar w najbliższym czasie w dalszym ciągu tworzyć całą serię tego typu artykułów , które to jednak mają na celu jedynie zrelacjonowanie postępów naszej pracy :wink:

MOD: Panowie proszę trzymać się tematu postu "RELACJA Z NASZEJ PRACY" albo zamknę temat.