• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pinus sylvestris
mnie tam sosna bardzo się podoba, uważam, że jest tu odwalony kawał dobrej roboty i sama chciałabym kiedyś uchodować drzewko podobnej klasy (choć do tego mi jeszcze daleko) Smile

i jeszcze jedno...

Może to nie jest meritum tego tematu, ale nie lubię posługiwania się niepełnosprawnością w prześmiewczym czy kpiącym tonie... dlatego zwracam się do Mariusza, żeby nie używał do obrażania innych osób słów, których znaczenia nie rozumie...
Cytat:Z pewnościa to mozna stwierdzić, ze masz kompleksy natury emocjonalnej i zaburzenia osobowości nie mowiac o tym, ze ocierasz sie o ułomność umysłową by nie powiedzieć, ze jestes w znacznym stopniu upośledzony.....
jako pedagog specjalny mogę z całą pewnością stwierdzić, że osoba niepełnosprawna intelektualnie (nawet w najlżejszym stopniu) nie jest zdolna do myślenia abstrakcyjnego, więc nie jest zdolna do twórczego myślenia i działania, myślenia abstrakcyjnego i przestrzennego, itd...
Przepraszam moderatorów i innych użytkowników forum za 2gą część mojej wypowiedzi, ale uważam, że zwracanie uwagi na stosunek do osób niepełnosprawnych jest ważne, i używanie wizerunku niepełnosprawności w kolokwialnym wydźwięku nie powinno być tolerowane.
Anna M.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości