• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ochrona przed słońcem
Michał Malawski napisał(a):rozumiem, że w twoim ogrodzie rosliny "budzą się do życia" bez wykorzystania fotosyntezy.

Źle rozumiesz.

Michał Malawski napisał(a):Jak widać prosty nauczyciel w-f jakim jestem zna tylko nazwę "budzenie się do życia", która jest esencją skomplikowanych nazw procesów życiowych powodujących to, że na wiosnę świat staje sie zielony
Skoro nie masz większego pojęcia na ten temat to po co na chama próbujesz udowadniać swoje teorie i się wykłócasz?

Michał Malawski napisał(a):Swoją wiedzą dziele się w sposób prosty i zrozumiały dla większości.

Ale w moim przekonaniu ta wiedza jest błędna i wprowadza ludzi w duży błąd, a tego co dobrze pamiętam to pisałeś ostatnio tak : "Już ostatnio napisałem, że będę dbał o jakość informacji na tym forum".

Michał Malawski napisał(a):Ty jak widać udowadniasz swoje racje.

A co mam niby robić? Przytakiwać czemuś co jest dla mnie nieprawdą?

Michał Malawski napisał(a):P.S. Wiele roślin mi padło po zimie z róznych powodów (zbyt późne przesadzanie, wiosenne / majowe przymrozki, zimny wiatr, ...) ale nigdy od trzymania w słońcu w zimie

A skąd Ty możesz wiedzieć, że właśnie od tego Ci drzewa nie padły? Skąd?

Michał Malawski napisał(a):Przepraszam ale dyskusja z tobą dla mnie nie ma już sensu...

Dziękuje i na wzajem.
B.K
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości