• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stoliki, podstawki i inne....
Witam

Jako, że przez zimę nasze krzaczory "odpoczywają" i pracy przy nich jest zdecydowanie mniej postanowiłem, że wystrugam sobie kilka podstawek, stolików itp. pod drzewka i kusamono. Nie ukrywam, że wycinanie, szlifowanie, sklejanie, bejcowanie, lakierowanie sprawiło mi ogromną frajdę i zamiast planowanych kilku podstawek powstało ich przez tą zimę prawie 30 :-). Poniżej przedstawiam efekt kilku dobrych godzin spędzonych w warsztacie. Przy okazji powstał pomysł aby przygotować na ewentualne wystawy piętrowy, duży stół oraz kilka mniejszych i stworzyć z tego kompozycję z kilku drzewek i kusamono. Na początek zacząłem od łatwych rzeczy z biegiem czasu stoliki są już bardziej finezyjne :-) Teraz powstają następne 2 stoliki a pomysł na kolejne już gdzieś mi świta.
Przy okazji musze przyznać, że można się przy tym fajnie zrelaksować. Napiszcie co sądzicie o efektach mojej pracy?

Pozdrawiam

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości