• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modrzew europejski (yamadori)
To nie prowokacja tylko ironia płynie z każdego Twojego postu. Chcesz udowodnić Maćku, że jesteś mądrzejszy od wszystkich innych i Twoje posty błyszczą nade wszystkie. Niestety ja dalej będe się upierał przy tym, ze nie ważne jak opiszesz słowami i jakich byś ich nie użył, wyszukał to i tak będą G... warte, jeżeli ciągle tylko krytykujesz innych nie mając do tego doświadczenia. To tak jak Mariszu Komsta napisał kiedyś Tadkowi "przyznaje, że masz wiedzę ale pokaż swoje drzewka". Ty wolisz krytykować kołki ale głupio Ci, że sam takiego nie masz.

Tak więc idąć poziom wyżej - postepuj tak dalej, bo Ci wolno - tylko co z tego, jak dla nikogo nie będziesz autorytetem w tej dziedzinie. Chociaż prawdopodobnie chciałbyś takim być albo już takiego sprawiasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i był dodatkowo przy tym zabawny.

Co do modrzewia Rafała -to pewnie, że jest on zajebisty, bo był na niego pomysł aby wykorzystać kawał prostego i grubego badyla. Gdyby Kevin zabrałby się za moje drzewko to pewnie i mój kołek byłby taki... Nie urażając Rafała oczywiście bo modrzew jest piękny - ale patrząc na materiał przed formowaniem - tak samo możemy się do niego prawie, że odnieść jak do tego w tym temacie. Mój modrzew też ma jeszcze bardziej popękaną kore niż Rafa - tylko co z tego ?

Pewnie, że każdy by chciał widzieć same wypasy na wystawach - ale taki materiał co wyżej wstawiłem to trzeba znaleść gdzieś w alpach i zapłacić za niego 600- tylko pytanie czy to w złotówkach :lol: wtedy każdy będzie mógł pisać jaki on jest oh ah. A póki co to trzeba umieć każde drzewo zrobić i to w taki sposób aby wyglądało jak najlepiej.

A to co napisął Sebastian, że można zrobić wszystko z modrzewiem to wystarczy popatrzeć na modrzewia nr. 1 w Polsce
[Obrazek: file.php?id=10896]
[Obrazek: file.php?id=10897]

Dalsza dyskusja i sikanie do śniegu nie ma sensu. Bo to chodzi o drzewko a nie nasze humory. Moim zdaniem zagęszczać go i moze faktycznie szczepić gałąź, lub skracać całość. Albo zamiast go pokazywać wybrać się do nas lub u Ciebie w Lublinie się spotkać przy okazji wystawy (o ile będzie w 2013 Tongue) i przedyskutować wszystkie za i przeciw!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://przemekradomyski.blog.onet.pl/">http://przemekradomyski.blog.onet.pl/</a><!-- m -->
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości