• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jałowiec
moi drodzy, dzielni dworzanie Pan W. dlaczego tak prężnie odpowiadacie dopiero po poscie Pana W, a nie wcześniej i wszyscy w tym samym tonie jak jeden mąż?

donica jest za duża jak na to drzewko, gruz nie jest zbędny. zamysł mam taki żeby cała skałka pokryła się mchem! i potem pogadamy. A teraz poco te rozważania, sami wiecie najlepiej, że bonsai to czas. Chyba moim błędem jest to, że wklejam zdjęcia nieskończonej kompozycji, a nie skończonej pracy.

Cytat:tak skromnej ilości zieleni pewnie jego śmiercią
oj, dzięki Bolas, przyjże się mu uważnie i będę uważał. ale gatunek kicha.

Cytat:Oczywiście nie życzę ci źle cieszę się że sprawia ci to tyle radości
oczywiście ja też się cieszę, że ci też sprawia to tyle radości.

Cytat:Nie wiem tylko po co martwisz się o nasadę pnia i chcesz ją maskować "cegiełkami" skoro i tak siedzi teraz w donicy roboczej.
po to, żeby dobrze wyglądało już teraz. też bym chciał mieć dostęp do dobrych skałek, ale mam tylko pumeks z akwarystycznego. nie ma sprawy, że nie lubisz skałek w moim wydaniu, pełen luz, doceniam to.

tak jak wcześniej pisałem: czekam aż wszystko pokryje się mchem, o taki efekt mi chodzi! poczekamy, zobaczymy. jestem pewien na 100% tego do czego dążę, oczywiście jak drzewo przeżyje, trochę mnie Bolas nastraszył.

Cytat:Ocenę tego jak sobie poradziłeś z rośliną, też polecałbym pozostawić innym, bo strasznie to trąci pychą.
a przepraszam kto ma oceniać moją pracę jak nie ja sam w pierwszej kolejności? napisałem, że poszło mi nadzwyczaj dobrze, a nie że super, albo genialnie to by była pycha, chyba? dlaczego nie mam pisać w prost, że jestem zadowolony z roboty, tylko fałszywie pisać jakieś banały, że pitu pitu.
pozdrawiam maciek knap
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości