• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jałowczyk
wszelkie sugestie co do formowania mile widziane mam pewne wizje co do drzewka ale chcialbym najpierw poznac opinie bardziej doświadczonych kolegów Tongue

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
bardzo fajny materiał może się nie znam dobrze ale ja bym tu połączył styl literacki z kaskadowym czyli koronę zacząłbym formować ko dole. Co to jest za odmiana jałowca jeśli można wiedzieć
  Odpowiedz
jakos nie umie uchwycic tego na fotce ale w rzeczywistosci wyglada troche lepiej :oops:

Odpowiedz
cosik nie mam na niego koncepcji :oops: wzdycham ogladam i nic ciekawego z ulozeniem mi nie wychodzi

Odpowiedz
Nie wyginaj gałęzi niepotrzebnie stresujesz roślinę. Weź ją na warsztaty bo materiał zapowiada się interesująco a pierwsze formowanie może być znaczące.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz
Popieram. Warsztaty z dobrym nauczycielem są bezcenne. Otwierają oczy a ten jałowiec jest wart dobrej rady.
  Odpowiedz
ok dzieki czekam na warsztaty moze cos niedlugo bedzie w łodzi
  Odpowiedz
jalowiec po warsztatach Big Grin

Odpowiedz
Maciek fajne drzewko. Już widzę co z niego wyjdzie. Pewnie zieleń do dołu i coś w rodzaju "czapli".
paweł
  Odpowiedz
Jalowiec troche sie zmienil jeszcze troszke czasu Big Grin

Odpowiedz
fajnie zaczynają się odznaczać piętra, ale nie uważasz, że korona jest troszkę za ciężka do grubości pnia i nie powinna iść bliżej pnia?
pozdrawiam maciek knap
  Odpowiedz
tak jest troszke do dopracowania jutro sie za to wezme dzieki za opinie :wink:
  Odpowiedz
Sympatyczne drzewko. Powodzenia
Pozdrawiam - Wojciech Fiedler
  Odpowiedz
Maciek, jeżeli postawisz roślinę bardziej do pionu to korona też znajdzie bliżej pnia.
Mam wrażenie, że układasz roślinę "płasko". Piętra chyba schodzą jedno po drugim tak jak schody?
[Obrazek: 7578766404d0669c8a32a4.gif]
  Odpowiedz
no wlasnie myslalem ze tak bedzie najrossadniej ale chyba troszke zle poszedlem nie wiem co mam zrobic aby pietra nie rozschodzily sie jak schody i odbiegaly tak bardzo od pnia czy powinienem drzewko posadzic bardziej pionowo?
  Odpowiedz
Tak paskudnego virta chyba jeszcze nie zrobiłem ;P... Ale wiecie o co chodzi :d... zieleń delikatniejsza...

Pozdrawiam.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości