• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ligustr jaka mieszanka ziemi
Witam,czy ktos pomoże i powie mi jaką dać mieszankę pod ligustra chcę go przesadzić a nie wiem co dać
  Odpowiedz
Tak naprawdę to dość dowolne podłoże do bonsai będzie Ok. To nie jest szczególnie wymagające drzewo.
Nie wierz jednemu mojemu słowu - torturuję drzewa w imię Bonsai dopiero od 2018 roku!
  Odpowiedz
(03-30-2024, 10:47 PM)jerzyjerzy napisał(a): Tak naprawdę to dość dowolne podłoże do bonsai będzie Ok. To nie jest szczególnie wymagające drzewo.
Dziękuję panu bardzo za odp. Tak naprawdę to jest moje pierwsze drzewko i chciałem się dowiedzieć c
co dać, chcę wymieszać z euro akadamia ,perlit tylko jaka ziemia?

Czyli obojętnie jaka ziemia do bonzai?
  Odpowiedz
(03-30-2024, 10:47 PM)jerzyjerzy napisał(a): Tak naprawdę to dość dowolne podłoże do bonsai będzie Ok. To nie jest szczególnie wymagające drzewo.
Ligustr (Chinski)
  Odpowiedz
bry,

nie ma co kombinować z jednym drzewkiem i wyważać otwartych drzwi: kup vip ze świata bonsai, będzie dobre. nasze pierwsze domowe drzewka w nim rosły, dopiero kolejne przesadzanie poszło do mineralnego

jsz
  Odpowiedz
(03-31-2024, 09:29 AM)jeszua napisał(a): bry,

nie ma co kombinować z jednym drzewkiem i wyważać otwartych drzwi: kup vip ze świata bonsai, będzie dobre. nasze pierwsze domowe drzewka w nim rosły, dopiero kolejne przesadzanie poszło do mineralnego

jsz
Dziękuję za odp.Tak zrobię
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości