• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kolekcja Mlodych Bonsai
Witam mam naimie Wojtek i mieszkam kolo Poznania interesuje sie sztuka Bonsai od roku ale mam juz w swojej kolekcji pare drzewek, ktore chce wam pokazac. Wiem ze czeka mnie wiele roboty przy nich bo sa to mlode drzewka ale cierpliwosc to moje drugie imie Wszelkie uwagi te dobre i zle mile widziane pozdrawiam ( przepraszam ze dodaje 2 raz to samo ale nie wiedzialem jak tamto pierwsze skasowac)[Obrazek: 5171_Pinus_1.jpg]
[Obrazek: 5171_Klon_1.jpg]
[Obrazek: 5171_K_Palmowy_1.jpg]
[Obrazek: 5171_Jalowiec_Ch_1.jpg]
[Obrazek: 5171_Jalowiec_1.jpg]
[Obrazek: 5171_Azalia_1.jpg]
  Odpowiedz
Młode ale zdrowe a to najważniejszeWink Zestarzeć i przybrać masy przy troskliwej opiece zawsze zdążą Smile powodzenia
  Odpowiedz
Dzieki Smile
  Odpowiedz
Cóz tu duzo mowic długa droga przed nimi a nie kazda roslina z drutem to odrazu bonsai. Mam nadzieje ze porowadzisz je dobrze przez ta droge.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz
Drogi panie...........czy kolego Wojtku
Polecam warsztaty. Każda forma dyskusji na temat twoich i nie tylko twoich roślin zbliża ciebie i twoje rośliny do ideału. Polecam przeprowadzenie rozmowy czy dyskusji na temat drutowania, formowania i pielęgnowania roślin nie na forum lecz na bardziej przyjaznym warsztatowym gruncie. Jak w reklamie "Naprawdę warto..." Dowiesz się dużo więcej na warsztatach niż na forum oczekując jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji. Tutaj ludzie, którzy mogli by powiedzieć tobie więcej na dany tamat.................................chyba o jeden most za daleko. THE END idę spać..............sorki za wywody................jednak forum powinno być dla trzeźwo myślących???????????? a może jednak nie!!!!!!! OSTATECZNA KONKLUZJA - WARSZTATY I JESZCZE RAZ WARSZTATY....................WYSTAWY I JESZCZE RAZ WYSTAWY!!! Przy okazji chciałem pozdrowić: Mamę, Teściową i ZGREDKA(twojego imiennika ) z Wybrzeża(kochany Wojtusiu choć twoje imieniny już dawno minęły to 50 urodziny tuż przed tobą i w związku z tym życzę Tobie a przede wszystkim osobą tobie towarzyszącym wytrwałości bo w końcu ile z tobą można wytrzymać?!?!?!? ;-)
[Obrazek: 7578766404d0669c8a32a4.gif]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości