• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pierwszy jałowiec
Tak jakoś nic sie nie dzieje na forum wiec postanowilem wrzucic fotke tego jałowca od którego zapoczątkowalem nauke w AB u Pana Włodka Pietraszko.
Szkoda ze nie posiadam zdjęć z przed formowania, ale byłem dość mocno zestresowany pierwszymi warsztatami więc zapomniałem je wykonać.
Podkreslam ze jest to drzewko po początkowym formowaniu i dało mi możliwość jak najwiecej wyciagnac wiadomosci przy postepowaniu z roslina w przypadku poczatkujacego-roslina ma sie dobrze jak do tej pory zobaczymy co bedzie po tej cieżkiej zimie. Dodam że warsztaty odbyły się w lipcu 2009r.
OBY DO WIOSNY

Załączone pliki Miniatury

pozdrawiam Maciek Pyk
  Odpowiedz
Szkoda ze nie masz zdjecia przed formowaniem rosliny. Widac ze pierwsze ostre wygiecie pod katem 90st jest naturalne a nie zrobione na siłe zeby zmniejszyc optycznie rosline. Mysle ze jeszcze duzo pracy przed ta roslina a potencjał wyjdzie w praniu sam.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz
To zgjęcie pod kątem to jest chyba najwiekszy mankament rośliny. Według mnie ma nawet fajne nebari szkoda tylko ze na dole po usunieciu martwych zrobił sie prześwit pod rośliną ale mam nadzieje, że jak go przesadze nie bedzie to tak widoczene. Co do zdjecia z przed to moge dodac tyle, że jak go przywoizłem na warsztaty to doniczki nie bylo wogóle widac.
pozdrawiam Maciek Pyk
  Odpowiedz
To chyba był czerwiec!A tak wyglądał Twój jałowczyk.Widzę że świetnie się ma!
Proszę uzupełnić swój profil ( imię i nazwisko ). Na tym forum nie tolerujemy anonimowości. :!:

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Dokładnie tak to był czerwiec, w lipcu byłem z nim po raz kolejny. Dzieki Piotr za dorzucenie tego zdjęcia i dozobaczenia na warsztatach na wiosne.
pozdrawiam Maciek Pyk
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości