05-17-2017, 09:46 PM
Silver, w przeciwieństwie do innych forów tematycznych tutaj w małym procencie natrafisz na stwierdzenie "użyj opcji szukaj" itp Wręcz dodają informacje kim był autor wypowiedzi i mniej więcej w jakim temacie było dane zagadnienie omawiane. Jednak nadal chodzi o tą jedną przeważającą odpowiedź.
Panie Włodku nie chodzi tu o dostarczenie Pana na siłę na górny śląsk i zmuszanie do warsztatów. Myślę, że większość członków PAB byłaby w stanie udźwignąć na swych barkach odpowiadanie na podstawowe pytania zadawane na forum w inny sposób niż "jedź na warsztaty". Można by powiedzieć, że statut organizacji od członków tego właśnie wymaga.
Naprawde tak trudno jest sklecić ABC dla początkujących by nie zniechęcić ich, i rozpalić większą chęć do nauki? By w końcu pojechali do którejś ze szkół bonsai i uczyli się więcej.
Panie Włodku nie chodzi tu o dostarczenie Pana na siłę na górny śląsk i zmuszanie do warsztatów. Myślę, że większość członków PAB byłaby w stanie udźwignąć na swych barkach odpowiadanie na podstawowe pytania zadawane na forum w inny sposób niż "jedź na warsztaty". Można by powiedzieć, że statut organizacji od członków tego właśnie wymaga.
Cytat:Celem Asocjacji jest propagowanie sztuki bonsai, krzewienie zamiłowania do przyrody wyrażonej przez indywidualne jej kształtowanie w postaci bonsai, a przez to zrozumienie kultury i filozofii Dalekiego Wschodu.Na liście jest niemal 70 osób, a nie wiem jak często informacje na stronie są aktualizowane.
Naprawde tak trudno jest sklecić ABC dla początkujących by nie zniechęcić ich, i rozpalić większą chęć do nauki? By w końcu pojechali do którejś ze szkół bonsai i uczyli się więcej.