• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
co o tym sądzicie...?
witaj Andrzeju .....
dziwi mnie ze jeszcze nikt nic nie napisał nio ale może po prostu musi byc ten pierwszy by pobudzić resztę.....Smile

a wiec - na pierwszy rzut oka roślina wydaje sie bardzo poprawna ladnie zbalansowana jednak mysle ze nie chodzi ci o to bvy poprostu pisac jakieś achy i echy dlatego powiem co mi nie pasuje co kłuje w oczy . po pierwsze brak konsekwencji w prowadzeniu układu gałęzi mowa tu o pierwszej i drugiej od dołu - jedna cieżka pociagnieta poprostu w dół bez nadania ruchu( pomyśl o rozbudowie tej gałezi na dwa piętra) druga nad nią pofalowana z końcowym wyjściem do góry.Idąc wyżej fatalne zwężenia (nio alena to wpływu sie nie ma ) które jednak widziałbym bardziej poskręcane nio i wierzchołek wyprowadzony praktycznie pionowo do góry - mógłbyś mocniej popracować nad ruchem tej wąskiej częsci co napewno wpłynęłoby na skompresownie całej kompozycji . Jeli chodzi o pień jin wydaje sie zbyt przesadzisty ale mysle ze nad tym jeszcze bedziesz pracował (frezem) jak i nad shari które poprowadzone do góry na całym pniu może dodać złudzenie większej dynamiki pnia to tyle ode mnie . Jesli możesz wrzuc fotke materiału z którego powstał ten wypasik .

pozdro i do zobaczyska może przy okazji warsztatów we wrocławiu

oo i jak widzę wraz z Pawłem pisaliśmy post chyba równocześnie wiec juz nie jestem pierwszy Tongue jednak nie bede zmmianial juz treści ... hihihihi
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości