11-23-2011, 08:12 PM
Super wiaz!!! zastanawia mnie tylko jedno :mrgreen: jak Ty zrobiles ta gore ?? hmmm jestem nowy dlatego wiekszosc metod jest obca! zapytam wiec: sciagles pien pod katem iiiiii ?? rosnaca galazke nizej wygiales ku gorze i przydrutowales ja do pnia zeby sie zrosla ?? pewnie sie myle ale patrzac na zdjecia tylko takie cos mi przygodzi na mysl :? hmmmm bardzo ladnie go prowadzic mam bardzo podobnego KLONA PALMOWEGO ... i mam ten sam problem co ty z ta gora
tylko mi sie rozchodzi na dwa (V) pomijajac to ze bo za nisko scialem :x eeeh brak wiedzy i tyle,,, pozyskalem go ze szkolki kawal drzewka a kosztowal 18 zl
co nie zmienia faktu ze nie popisalem sie z tym jego scienciem w tym tyg dorzuce do tego tematu mojego klonika i sami zobaczycie
co do NEBARI musze mu tez zrobic bo nie wiedzialem jak sie robi a juz wiem :mrgreen: zrobie sposobem plytki pod ziemia... jak mator ponad rok temu... pierwsze co chcialem to wsadzic klona do plaskiego naczynia... przyyjal sie co na chwile obecna jest jedynym chyba osiagnieciem :/ aaaaaaaaaa ile TEN WIAZ MA CM ???? Pozdrawiam !!!

Pozdrawiam - Wojciech Fiedler